Va en jobbig jävel, tro på barn och va med barn!

Så summerar vi säsong 6 av podden Barnrättssnack

Det är en sån himla lyx att få snacka om barnets rättigheter med så många viktiga, inspirerande, generösa och superkunniga gäster! Avsnitt efter avsnitt efter avsnitt! Idag släpptes säsongens sista avsnitt, avsnitt 114. 

Tack till Barnrättssnacks fantastiska gäster och lyssnare

Tack tack tack tack till Lilian Helgason, Louise Dane, Ylva Mårtens, Peter Nilsson Ekman, Astrid Lewin, Karin Isaksson och Linn Köpsell, Christine Lidström och Frida Retz, Pontus Johansson, Victoria Eye och Anna Ekberg och Hans Olsson. Vi är så otroligt tacksamma för att ni alla på ett personligt och härligt sätt delat med er! 

Supertack till dig som lyssnat, gett feedback, tipsat oss och gillat, delat och kommenterat! 

Mitt i det mörkaste december, när det finns så mycket pissigt, när många tar flera steg tillbaka i arbetet med barnets rättigheter, när det på så många sätt blir svårare och svårare för många barn att få tillgång till sina rättigheter, känns det särskilt viktigt och fint att få möta er och va en del i  den här rörelsen som vill annat. Som varje dag kämpar för barns rättigheter.

Och megatack Linus, för att du ständigt sätter fokus på det enskilda barnet, fladdrar ut, gör allt väldigt roligt och på ett underbart sätt lyckas personifiera olika karaktärer i barnrättsarbetet. 

Budskapen till nästa års arbete med barnkonventionen och barnets rättigheter!

Nu tar vi med oss det här in i nästa år, eller hur: Va en jobbig jävel, tro på barn och va med barn!

Tack ALLA för säsong 6!

Och, har du inte hittat till Barnrättssnack än? Här kan du lyssna på alla avsnitt.

Åsa Ekman
december 10, 2023

Senaste inlägg

Följ
Nyhetsbrev
Få tips och trix på hur du kan arbeta med barnkonventionen. 

Copyright © Alla rättigheter förbehållna

crossmenu