Åsa Ekman

Föreläsningar

Vill du veta vilka krav barnkonventionen ställer på er verksamhet? Vilka rättigheter barn har? Hur ni kan gå från teori till praktik, eller vad inflytande enligt barnkonventionen faktiskt är? Hör av dig till mig, så pratar vi vidare om vad ni behöver i er verksamhet. Sen sätter jag ihop en utbildning som passar för just er.

Så här har några av de som anlitat mig sagt efter en utbildning;

 • "Åsa är så otroligt professionell och väldigt påläst inom ämnet som hon föreläser. Vi har haft en stor glädje att få ha henne här och hon har både inspirerat och peppat oss inför det kommande barnrättsarbetet i vår kommun."
  Utvecklingsledare hållbarhet och mänskliga rättigheter, kommun i södra Sverige
 • "Åsa är fantastisk att lyssna på och hon är duktig på att dela med sig av sin kompetens på ett fängslande sätt! Alla var supernöjda!"
  Rektor, förskola Göteborgs stad
 • "Åsa är en VÄLDIGT bra föredragshållare, utbildare, inspiratör! Föredömligt varierad med gott om möjlighet till egna reflektioner."
  Förvaltningschef, Jönköpings kommun
 • "Tack, Åsa får 4 timmar att kännas som 20 minuter! Tiden flyger i väg, hon är fantastisk!"
  Utvecklingsledare, Malmö stad
 • ”Åsa var fantastisk! Hennes kunskaper, naturlighet och engagemang gav oss alla energi att våga börja tänka att nu kör vi och börjar göra! Härligt!" Betyg 5 av 5”
  Utvecklingsledare, Ydre kommun
 • ”Jag vill bara tacka för en mycket bra och inspirerande föreläsning. Bra med konkreta tips för oss att ta med i det fortsatta arbetet"
  Kommunchef, Hallstahammars kommun

Intresserad?

Skriv några rader här i formuläret, så hör jag av mig till dig!

  Följ
  Nyhetsbrev
  Få tips och trix på hur du kan arbeta med barnkonventionen. 

  Copyright © Alla rättigheter förbehållna

  crossmenuchevron-down